Følg oss på Facebook
Vis fullskjerm
Mer informasjon
Følg oss på Facebook

Leiligheter i Oslos nyeste bydel med Parkett fra ParkettPartner!

Leiligheter i Oslos nyeste bydel med gulv fra ParkettPartner!

 

På Tjuvholmen finner du små og store leiligheter i et spennende miljø, gode restauranter for enhver smak, moderne kontorer og umiddelbar nærhet til Oslofjorden. Alt på ett sted!

Utbyggingen vil være helt ferdig i løpet av 2014, men allerede nå fremstår bydelen med personlighet og attraksjon. I tillegg til det meget omtalte Astrup Fearnley Museet tegnet av italienske Renzo Piano finner du en allerede mangfoldig kunstscene på

Tjuvholmen.

Ingen holme er uten sjøliv. Her finner du Oslofjordens mest sentrale båtplasser. Her er det kajakkhotell og sjøbad. Her er det badestrand, og iskiosk. Slik skal vi alle få størst mulig glede av fjordens fineste tomt.

Alle som bor her, og alle som skal bo her, har mer å glede seg over. Et eget treningssenter med svømmebasseng for alle som føler seg hjemme og de som er på besøk kan ta inn på The Thief, hotellet med Oslos råeste billigenhet.

Og det beste av alt… ;-) Her finner du våre fine gulv! ParkettPartner har levert og montert alt av parkett i leilighetene og i Oslos eneste 5-stjernes hotell, The Thief!

 

ParkettPartner AS
  • Tlf.: +47 62 35 10 00 - Fax: +47 62 35 10 01
  • mail@parkettpartner.no
  • ParkettPartner AS
    Strandvn. 16
    Postboks 48
    N-2381 Brumunddal