Følg oss på Facebook
Vis fullskjerm
Mer informasjon
Følg oss på Facebook

Norsk hotellsuite – med gulv fra ParkettPartner – kåret til Europas beste

«The Oslo Suite» på hotellet The Thief ble kåret til årets beste suite under European Hotel Design Awards i London. I begrunnelsen skriver juryen blant annet at innsiden av suiten gir inntrykk av å være på byens tak, nærmest på fjorden, med fantastisk utsikt. Ifølge hotellet selv er dette første gang denne designprisen går til et norsk hotell. Suiten som The Thief vant for er naturlig nok hotellets største. Den er på 160 kvadratmeter, og har egen takterrasse med utsikt over Oslofjorden. Suiten har møbler og kunstverk fra anerkjente designere og kunstnere.

– På dette nivået er det alltid detaljene som avgjør, og The Oslo Suite har det lille ekstra både når det kommer til interiør og funksjonalitet, kunst og utsikt. Det er rett og slett en suite man får lyst til å bo på, og det var nok en følelse juryen kjente, sier Stordalen som er eier.

Det er design- og arkitekturmagasinet Sleeper Magazine, samt en jury bestående av 20 fremstående personer innen hotell, design og media, som hvert år kårer én vinner i 10 ulike hotellkategorier.

Vi i ParkettPartner er stolte over å ha levert 1-stavs plank, røkt og hvitoljet til “The Oslo Suite”.

ParkettPartner AS
  • Tlf.: +47 62 35 10 00 - Fax: +47 62 35 10 01
  • mail@parkettpartner.no
  • ParkettPartner AS
    Strandvn. 16
    Postboks 48
    N-2381 Brumunddal