Følg oss på Facebook
Vis fullskjerm
Mer informasjon
Følg oss på Facebook

SOAR Duo

Tregulv designet ved Mjøskanten

SOAR Duo

 

IMG_3487 IMG_4181 IMG_3439 SOAR Duo 1-stav Eik Original Natur IMG_3681 Dis_7

 

Soar Duo er et gulv med livskvalitet. Den naturlige, tidløse elegansen til et ekte tregulv er et inspirerende utgangspunkt for interiørdesign. Med tidens bruk blir det holdbare gulvmaterialet bare vakrere og mer personlig. Det oljede plankegulvet fås i lange lengder og brede bredder, med et 4 eller 6 mm tykt toppsjikt av edeltre. Det øko-vennlige produktet egner seg også til gulvvarme.

De slitesterke egenskapene til to-lags planken Soar Duo gjør den unik i sitt slag. Den kan slipes mange ganger og overflaten som er behandlet med Rubio Monocoat olje beholder følelsen og det naturlige utseende av treverket og gjør den i tillegg enkel å vedlikeholde. Dette gjør at Soar Duo egner seg like godt i offentlige næringsbygg, restauranter, hoteller og butikker som i private hjem der man ønsker det lille ekstra for sitt interiør.

Soar Duo er fremstilt av de fineste råmaterialer under strenge kvalitetskrav. Produktene utvinnes utelukkende av FSC-sertifisert trevirke, med finskprodusert kryssfinèr av bjørk og en toppsjikt av europeisk eik. 9-11 lag med finèr gjør kjernen ekstra motstandsdyktig mot fukt, bevegelse og kjemikalier. Derfor egner gulvet seg også til montering på gulvvarme. Duoplanken kan fås i 16 og 21 mm tykkelse.

 

Teknisk info Hvorfor velge Soar Duo: Kolleksjon Miljø Brosjyre
ParkettPartner AS
  • Tlf.: +47 62 35 10 00 - Fax: +47 62 35 10 01
  • mail@parkettpartner.no
  • ParkettPartner AS
    Strandvn. 16
    Postboks 48
    N-2381 Brumunddal