Følg oss på Facebook
Vis fullskjerm
Mer informasjon
Følg oss på Facebook

Tore Ruud Hofstad fronter nytt langløpsteam – Team ParkettPartner

 

Team ParkettPartner, og anført av blant annet tidligere verdenscupløper Tore Ruud Hofstad er det grunn til å tro at laget fra innlandet vil sette seg i respekt fra start.


Visjonen er å bygge et selskap innenfor langløp på ski som vil kunne hevde seg både nasjonalt og internasjonalt, og være det ledende langløpsteamet i regionen, sier grunnleggerne, som allerede er godt i gang med treningen mot neste vinters utfordringer.

Trener Nyborg gleder seg til sesongen, og har store ambisjoner for laget, sjøl om han vet de må legge grunnlaget sten for sten.

Målet det første året er framgang for alle, samt klasseseiere i seedingsrenn og flere i toppen i sine klasser i Birken. Vasaloppet vil også være et mål for flere, og mange har nok muligheter til å levere topp-100 plasseringer der, mener trener Nyborg.

Treningsiver

Team ParkettPartner legger opp til to til tre treninger i uka i Ringsaker og på Sjusjøen. Første trening var langtur rulleski i øsende regnvær lørdag 10. juni. Birkebeinerløpet 14. juni var andre fellestrening, og nå venter terrengløp i Åsmarka på onsdag og rulleski-test fra Åsmarka til Sjusjøen lørdag 21. juni.

Deretter går det slag i slag til vinteren, med flere samlinger på Sjusjøen og en høydesamling i Ramsau.

Treningene vil i hovedsak være begrenset til deltakere, men noen økter vil bli åpne, blant annet en del av intervalløktene på beina, sier Nyborg til SkiAktiv.no, og forklarer at det i stor grad skyldes sikkerhetshensyn og trenerkapasitet.
Vi vil rullere på oppmøte-steder, og en del av øktene skjer på offentlig veg der vi må ta hensyn til trafikksikkerhet. I tillegg må vi organisere deltakerne riktig i forhold til oppsatte grupper, og ha nok trenerressurser. Derfor kan ikke alle treningene være åpne, sier Nyborg. 

ParkettPartner AS
  • Tlf.: +47 62 35 10 00 - Fax: +47 62 35 10 01
  • mail@parkettpartner.no
  • ParkettPartner AS
    Strandvn. 16
    Postboks 48
    N-2381 Brumunddal