Våre partnere

Her finner du oversikt over alle våre leverandører.

HARO

Tysklands største produsent på parkett, laminat og designgulv. Familieforetaket har drevet med trebearbeiding i over 150 år. Hos HARO forenes kjærligheten til naturproduktet tre med lidenskapen for stadige innovasjoner med tanke på naturlig skjønnhet og hygge.

Deres toneangivende posisjon i forhold til trender, deres utrettelige streben etter best mulig kvalitet og deres gjennomført bærekraftige opptreden har gjort HARO til Tysklands ledende parkettprodusent. I dag står merket for parkett som oppfyller kravene til et premiumprodukt i mer enn 90 land.

La deg begeistre av mangfoldet i sortimentet til HARO og bli inspirert av de vakreste parkettgulv til hjemmet ditt.

Se alle våre HARO produkter her.

Soar Duo

Soar Duo er et gulv med livskvalitet. Den naturlige, tidløse elegansen til et ekte tregulv er et inspirerende utgangspunkt for interiørdesign. Med tidens bruk blir det holdbare gulvmaterialet bare vakrere og mer personlig. Det oljede plankegulvet fås i lange lengder og brede bredder, med et 4 eller 6 mm tykt toppsjikt av edeltre. Det øko-vennlige produktet egner seg også til gulvvarme.

De slitesterke egenskapene til to-lags planken Soar Duo gjør den unik i sitt slag. Den kan slipes mange ganger og overflaten som er behandlet med Rubio Monocoat olje beholder følelsen og det naturlige utseende av treverket og gjør den i tillegg enkel å vedlikeholde. Dette gjør at Soar Duo egner seg like godt i offentlige næringsbygg, restauranter, hoteller og butikker som i private hjem der man ønsker det lille ekstra for sitt interiør.

Barlinek

Barlinek er en av verdens største parkettprodusenter. De baserer seg på utelukkende europeisk produksjon og har et stort utvalg av 1-stav og 3-stav parketter.

Se mer på https://www.barlinek.com.pl/en/

Design Flooring

Design Flooring er Englands ledende produsent på vinylgulv. De har et stort utvalg av overflater og kvaliteter. https://www.designflooring.com

Osmo Norge AS

Osmo er ledende innen gulvoljer og overflatebehandling.

Se mer på: osmonorge.no