Kategorier
Referanseprosjekter

Prosjekt Meierikvartalet

På Meierikvartalet i Lillestrøm har ParkettPartner i samarbeid med Bundebygg levert nesten 18.000 m2 med parkett.

Utbyggingen av Meierikvartalet i Lillestrøm er BundeByggs største kontrakt noensinne, med en kontraktsum på totalt rundt 1,7 milliarder kroner. Nå har entreprenøren overlevert første byggetrinn på prosjektet, to boligblokker på 17 og 19 etasjer, tett på både Gardermobanen og innfartsåren fylkesvei 120.

ParkettPartner er stolt av å kunne ha dette prosjektet som et referanseprosjekt. Her har vi levert og montert nærmere 18.000 m2 med 1-stav eikeparkett med tilhørende fotlister.

Byggherre Meierikvartalet Utvikling er 100 prosent eid av Stor Oslo Eiendom.

Ingvild Hovstein Aardal i Meierikvartalet Utvikling tror boligtårnene og resten av kvartalet blir et løft for hele Lillestrøm.

– Meierikvartalet blir en helt ny, urban bydel for Lillestrøm. Det blir et sted man kan jobbe, bo og ha det gøy. Vi har lagt kvaliteten i tårnhusene på et bra nivå, med store vindusflater og høyt kvalitetsnivå på produktene inne i leilighetene. De som flytter inn i første byggetrinn nå, flytter inn i det som fortsatt er en stor byggeplass, men slik er det med denne typen store prosjekter som overleveres i flere trinn. Siden byggene er så høye, er det mange som får god distanse til byggeplassen. Inntrykket vårt er at boligkjøperne er fornøyde, og vi er også svært fornøyde med hvor fint det har blitt, sier hun.

1-stav hvitpigmentert parkett med naturlig spill og liv.