Kategorier
Referanseprosjekter

Norges mest fornøyde kunder på Skifabrikken

En landsdekkende kundetilfredshetsmåling viser at boligprosjektet Skifabrikken har Norges mest fornøyde boligkjøpere.

En landsdekkende kundetilfredshetsmåling viser at boligprosjektet Skifabrikken på Solberg i Ås kommune har Norges mest fornøyde boligkjøpere.

ParkettPartner er stolt av å kunne ha dette prosjektet som et referanseprosjekt. Her har vi levert HARO Parkett i samarbeid med Selvaag Bolig.

Kjøperne på Skifabrikken hus C ga boligene sine en gjennomsnittlig poengsum på 92 av 100. Til sammenligning er gjennomsnittet for alle nyboligprosjekter i Norge på 74 av 100. Det er markedsanalyseselskapet Prognosesenteret som utfører målingen.

– Dette er en av de viktigste utmerkelsene vi kan få. Å kjøpe egen bolig er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet, og det er derfor svært viktig for Selvaag Bolig at de som kjøper bolig av oss er fornøyd. Vi er svært takknemlige og ydmyke for utmerkelsen og lover at vi skal fortsette å bygge gode boliger og strekke oss langt for å gjøre kundene våre fornøyd. Vi kan aldri bli gode nok på dette og vi har fortsatt utfordringer og mye å gå på, sier administrerende direktør i Selvaag Bolig, Sverre Molvik.

Arnstein Sandnes som er prosjektsjef for Skifabrikken, er stolt av utmerkelsen.

ParkettPartner har levert HARO Parkett Eik Lys Hvit til dette flotte prosjektet.